Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull va livra catre DSV inca 3.000 de semiremorci cu prelata pentru transport intermodal

Prima dintre ele le-a fost deja inmanata reprezentantilor DSV pe 6 februarie, cu ocazia vizitei pe care au facut-o la fabrica din Altenberge.
Initial DSV Road Holding NV a comandat 3.000 de semiremorci in 2015, care au fost livrate de atunci esalonat, iar livrarea pentru noua comanda, ce include si modele Mega, si Universal, se va derula pe parcursul urmatorilor doi ani. Principalele motive pentru care compania de logistica a ales sa continue colaborarea cu Schmitz Cargobull sunt calitatea semiremorcilor, livrarea rapida si conform calendarului negociat si disponibilitatea pieselor de schimb oriunde in Europa.
 

Vehiculele vor fi echipate cu anvelope Westlake, considerate de DSV ca avand cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, si cu solutie de reparare a pneurilor Ultra-Seal, testata anterior de companie si care si-a dovedit capacitatea de a le prelungi viata si de a reduce consumul de carburant.
DSV are in intreaga Europa o flota de circa 10.000 de vehicule si ofera o gama larga de servicii de transport rutier, feroviar si maritim, pentru clienti din mai multe industrii.

Articole similare

Ad