News  | 
17.02.2017 / 
Trafic Media

Porsche Finance Group Romania raporteaza o crestere medie de peste 23% a numarului de contracte noi incheiate de companiile din cadrul grupului in decursul anului 2016, comparativ cu anul precedent. In total, cele cinci companii din cadrul grupului, care furnizeaza solutii complete de mobilitate clientilor marcilor concernului Volkswagen - finantare, asigurare si servicii de management de flote - au incheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi semnate in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie.
 

„Anul 2016 a fost unul stabil, pozitiv si incurajator pentru noi. Am castigat clienti noi si am reusit in acelasi timp sa consolidam parteneriatele existente cu clientii curenti. Am inregistrat cresteri pe toate liniile de business, iar acest lucru ne reconfirma faptul ca strategia noastra de a deveni furnizorul de solutii complete si eficiente de mobilitate pentru clientii nostri este una de succes. Eforturile sustinute ale echipei Porsche Finance Group spre digitalizarea serviciilor si atentia pe care o oferim mobilitatii si confortului ne pastreaza atat in topul celor mai importanti jucatori de pe piata de finantare, asigurare si servicii de management de flote din Romania, cat si in topul preferintelor clientilor”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group Romania.
Dintre toate companiile, cea mai mare crestere fata de 2015 a inregistrat-o Porsche Asigurari, cu peste 33% mai multe contracte noi de asigurare CASCO, ajungand la un portofoliu total de 14.883 de contracte. De asemenea, Porsche Bank Romania avea, la finalul lui 2016, cu 25% mai multe contracte noi de credit auto incheiate decat in anul 2015, ajungand la o crestere de peste 14% a portofoliului total de contracte in anul 2016 - cea mai mare din cadrul grupului. Porsche Broker de Asigurare, compania din cadrul Porsche Finance Group care intermediaza asigurari CASCO si RCA, a incheiat cu 24% mai multe contracte in 2016 decat in 2015 si a atins un portofoliu de 55.533 contracte.Porsche Mobility, compania care ofera servicii de management de flote, leasing operational si alte solutii de mobilitate, avea, la 31 decembrie 2016, un portofoliu total de 7.751 contracte, dintre care 4.340 au fost incheiate in acelasi an - cu 23% mai mult decat in 2015. Pentru Porsche Leasing Romania, anul 2016 a adus o crestere de 15% a numarului de contracte noi de leasing financiar. Compania a atins un total de 18.809 de contracte in portofoliu la data 31 decembrie 2016.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or