Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Vehicule Comerciale, inceput de an cu vanzari record in Europa

Divizia de vehicule comerciale a Ford isi intareste pozitia de lider de piata in Europa, cu vanzari de 25.600 vehicule in cele 20 de piete traditionale, luna ianuarie inregistrand astfel cea mai buna performanta, in urcare cu 21% fata de perioada similara a anului trecut.
Ford Vehicule Comerciale, care in 2016 a devenit marca numarul unu in Europa pentru al doilea an consecutiv, a inregistrat in ianuarie 2017 o cota de piata de 14%, cu 1.4% mai mult decat in perioada similara din 2016, anunta producatorul american.
 

„Un start record in 2017, care arata ca momentul nostru pe piata vehiculelor comerciale se indreapta intr-o singura directie. Cu un procent de 20% mai puternic din punct de vedere al comenzilor fata de cum era in urma cu 6 luni si cu noutati extrem de interesante despre planuri viitoare de electrificare, Ford deschide calea pentru vehiculele comerciale in Europa“, a punctat Hans Schep, general manager Vehicule Comerciale Ford Europa.
Vanzarile din ianuarie au fost propulsate de o cerere record pentru noile Transit si Transit Custom, cu un total de 15.000 de unitati comercializate, ceea ce reprezinta o crestere de 16% fata de ianuarie 2016. Succesul reflecta si cererea mare pentru noul propulsot EcoBlue diesel, disponibil inca de anul trecut pe modelele Transit si Transit Custom, care reduce cu 13% consumul de motorina, comparative cu propulsorul 2.2 TDCi. De un inceput bun de an a avut parte si pick-up-ul Ranger, care s-a comercializat in 3.800 unitati, inregistrand cea mai fructuoasa luna de la lansarea sa in 1999. Un anunt important a fost facut tot la inceputul acestui an si anume ca noile LCV-uri Transit Custom plug-in hybrid vor fi lansate in 2019. Vehiculele vor fi testate in Londra, in flota unor clienti Ford pe o perioada de 12 luni, incepand din toamna acestui an.
Producatorul american isi intareste gama si cu noul model Transit Courier Sport, disponibil pentru comenzi in Europa, urmand ca livrarile sa inceapa in aceasta primavara. Alte modele sportive pe acest segment sunt Transit Connect Sport, noul Transit Custom Black Edition si seria Custom Sport.

Articole similare

Ad