Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford lanseaza Transit Courier si Tourneo Courier Sport

Ford imbogateste gama compacta Courier, in declinarile sale Transit si Tourneo, cu seria Sport, care aduce modelelor compacte un look „distinctiv“ si un plus de „dinamism“. Noile Transit Sport Courier si Tourneo Sport Courier sunt disponibile pentru precomenzi, in timp ce livrarile vor incepe in primavara.
De un rosu aprins, cu dungi negre ce traverseaza vehiculul pe toata lungimea sa, Transit Courier Sport adopta un look mai agresiv decat fratele sau Tourneo.
 

Van-ul sportiv are jante exclusive de 16 inch, din aliaj metalic gri, aceeasi nuanta fiind regasita si pe capacele oglinzilor exterioare, dar si pe skid plates-urile din fata si din spate. O cu totul alta senzatie decat aceea de LCV o vor avea clientii Ford atunci cand se vor urca in interiorul noului vehicul. Ne referim aici la scaunele sport partial tapitate in piele, volanul imbracat in piele perforata si cusaturile rosii ce brazdeaza scaunele, volanul si husa schimbatorului de viteze. „Transit Courier Sport este un van mic care va pune afacerea in evidenta intr-un stil mare. Cu un look atractiv, in combinatie cu un cost mic de intretinere si spatiu de incarcare practic, noul Transit este alegerea inteleapta si accesibila pentru mediul urban“, a punctat managerul general al Ford Europa Vehicule Comerciale, Hans Schep.
Noul model va fi disponibil in primavara si se aliniaza unui line-up la fel de sportiv ce include Connect Sport, Custom Black Edition si Custom Sport.

Tourneo Courier
„Pasagerul“ Tourneo Courier beneficiaza si el de pachetul Sport, un plus de dinamism pentru versatilul model de transport persoane, cu un spatiu „remarcabil“ pentru bagaje intr-o caroserie compacta. La fel ca si fratele sau caraus, noul Tourneo beneficiaza de acelasi look dinamic, cu geamuri fumuri in spate, bare de plafon finisate in gri metalizat si un interior la fel de sportiv. Benzile negre pe toata lungimea caroseriei, regasite in standard pe modelul Transit Courier Sport, sunt oferite ca dotare optionala. In ceea ce priveste motorizarea, Tourneo vine cu aceleasi pachete ca si Transit, adica propulsorul EcoBoost de 1 litru si motorul diesel de 1.5 litri TDCi.

Articole similare

Ad