Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN si CNL, primele teste cu noul TGM electric la finalul anului


MAN Truck & Bus introduce in teste camionul electric TGM, in cadrul flotelor membrilor companiilor care fac parte din Consortiul Austriac pentru Logistica Sustenabila (CNL), cu care producatorul a semnat un acord de parteneriat. Testele vor incepe la finalul acestui an, in timp ce productia camionului electric va incepe la uzina MAN din Austria.
 

Producatorul german de vehicule comerciale grele va pune la dispozitia companiilor membre CNL camioanele electrice pentru teste in conditii reale de exploatare incepand cu finalul acestui an, in timp ce CNL are in plan sa foloseasca eTruck-uri pentru distributia urbana incepand cu 2020. Atat MAN, cat si CNL au convenit ca introducerea camioanelor electrice sa fie facuta pe segmentul de distributie medie si grea, cuprins intre 12 si 26 tone. Scrisoarea de intentie intre cele doua parti a fost semnata la uzina MAN din Steyr, Austria, acolo unde compania produce deja modelele TGL si TGM, iar din 2018 aici va fi produs si modelul TGM electric de serie.
Testele vor incepe in noiembrie 2017, iar primele vehicule electrice vor fi utilizate de noua din cele 15 companii membre CNL: Gebrüder Weiss, Hofer, Magna Steyr, METRO, Quehenberger, REWE, Schachinger, SPAR si Stieg.

Articole similare

Ad