Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oportunitati de cariera in cadrul Federal Mogul prin Programul European de Recrutare pentru Absolventi

Producatorul de componente auto sprijina absolventii si tinerii profesionisti din Romania in dezvoltarea unei cariere, oferindu-le „o oportunitate unica“ prin lansarea Programului European de Recrutare pentru Absolventi, editia 2017. Sunt disponibile 10 pozitii, pe teritoriul a sasetari, care acopera specialitati precum inginerie, finante, sisteme informatice, operatiuni, distributie, productie, cercetare si dezvoltare, logistica si eBusiness.
Programul international ce se desfasoara pe parcursul a 24 de luni ofera absolventilor sansa de a-si dezvolta abilitati si competente lucrand in intreaga Europa cu marci lider de piata. Editia din 2017 este deja deschisa, iar candidatii interesati pot aplica la eugraduates.eu.
 

In urma succesului inregistrat de editia inaugurala din 2016 – care a inlocuit programele pentru absolventi specifice fiecareitari – Programul European de Recrutare pentru Absolventi 2017 si-a extins acoperirea, acordand oportunitati studentilor din Romania, Marea Britanie, Italia, Belgia, Republica Ceha si Germania. Structura de rotatie le ofera acestora posibilitatea de a isi incepe cariera in diviziile locale inainte de a cunoaste experienta locatiilor alternative din intreaga Europa, in cadrul stadiilor ulterioare ale proiectului. La final, ei isi vor continua activitatea fie in cadrul unitatii din tara de origine, fie intr-o locatie globala alternativa.
In Romania exista trei oportunitati de cariera pentru absolventii din 2017, in divizia Sisteme de Franare si Centrul de Servicii de la Bucuresti. Ca inginer de proces pentru introducerea de noi produse (New Product Introductions – NPI) la sediul din Ploiesti, absolventul se va alatura unei echipe responsabile de introducerea a noi produse de franare, cu scopul de a dezvolta aceasta activitatea si de a urmari cresterea ei continua.
In Centrul de Servicii din Bucuresti exista doua oportunitati de cariera, ca analist de sisteme business – IT (IT Business System Analyst), iar absolventii trebuie sa detina cunostinte de baza in domeniul IT, pentru a putea dezvolta pe parcursul programului de 24 de luni abilitati extrem de tehnice in SAP si Electronic Data Interchange (EDI).
Federal-Mogul Motorparts va incepe procesul de recrutare in primul trimestru din 2017 si in acest sens va contacta universitatile, in cautarea celor mai potriviti candidati. Candidatura scrisa va fi urmata de un interviu si, daca totul se desfasoara cu succes, candidatul va primi o invitatie de a participa la un workshop de evaluare de o zi. Procesul riguros este gandit pentru a gasi oamenii potriviti pentru oportunitatea potrivita, pentru un succes de lunga durata, asa cum explica reprezentantii Federal Mogul.

Articole similare

Ad