Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romania, una din cele mai mari promisiuni pentru Kögel

Kögel a expus anul acesta la Transpotec semiremorca Kögel Lightplus, prezentata anul trecut in premiera la IAA Hanovra, alaturi de frigorifica Kögel Cool – PurFerro, optimizata, Kögel Combi cu axa centrala, pentru cutii mobile si Kögel Cargo Coil, cu prelata si caroserie FlexiUse.
In cadrul targului, Massimo Dodoni, director international de vanzari Kögel Trailer, a afirmat ca Romania este una dintre cele mai mari promisiuni pentru viitorul apropiat.
 

„Exista multe companii locale care cresc, dar si multe companii straine care isi muta sediul operational in Romania datorita oportunitatilor si a faptului ca poate constitui o usa pentru alte piete“, a punctat acesta, subliniind ca, desi piata romaneasca a fost si inca este interesanta pentru remorci second-hand, in ultima perioada si interesul pentru unitati noi a crescut foarte puternic. „Anul trecut am vandut in Romania 500 de unitati. Piata creste, iar noi incercam sa crestem mai repede decat ea, pentru a ne majora cota“, a spus directorul international de vanzari. Acesta a observat ca, pentru clientii romani, dar nu numai, pretul este un aspect foarte important, alaturi insa de calitate. „Daca modelele mai ieftine nu sunt de calitate buna sau nu au nume, nici nu sunt luate in considerare de clienti. Daca insa au de ales intre mai multe branduri de calitate, pretul conteaza, si atunci trebuie sa ne luptam pana la ultimul cent.“
Mai multe amanunte puteti afla din urmatorul numar al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad