Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caroseriile usoare Schmitz Cargobull, disponibile din aprilie

 Schmitz Cargobull ofera, din aprilie, caroseriile V.KO VAN BODIES pentru vehicule comerciale usoare, de la 3,5 la 6 t, pentru livrari in zonele urbane, care completeaza gama sa de solutii ce includea pana acum modele pentru distributie pe distante medii si transport pe distante mari.
Extinderea portofoliului de produse este in primul rand un raspuns la cresterea vanzarilor online, care modifica si prioritatile firmelor ce ofera servicii logistice pentru produse alimentare si nealimentare.
 

Noile caroserii vor fi livrate sub forma de kit sau boxuri gata de asamblare, disponibile in 14 zile lucratoare, si se vor adresa in primul rand producatorilor europeni de vehicule.
Primul model oferit pe piata este kitul V.KO DRY, care consta din panouri sandwich complet noi, din GPR, produse in fabrica Schmitz din Berlin, care sunt robuste, dar in acelasi timp usoare, si groase de numai 20 mm, au tavan transparent si doua usi spate in dotarea standard si pereti din profile de aluminiu de inalta calitate, in diverse nuante de alb.

Articole similare

Ad