Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cryoshelter a lansat a doua generatie de rezervoare pentru LNG

Cryoshelter  GmbH, o companie austriaca specializata in tehnologia gazului natural lichefiat (LNG), a lansat a doua generatie a rezervorului revolutionar pentru LNG, destinat camioanelor grele. Acesta reduce costul total de operare, oferind performante imbunatatite, printr-un sistem de izolare termica nou, mai redus ca grosime, dar de zece ori mai performant, ce permite alimentarea unei cantitati mai mari de LNG cu 20% comparativ cu alte produse similare.
 

Solutia constructiva reduce fluctuatiile de temperatura intre rezervorul interior si carcasa protectoare de la exterior, iar gratie sistemului modular de fabricatie permite o gama variata de dimensiuni si capacitati, de la 270 la 750 l (de la 70 la 200 galoane).
Rezervorul Cryoshelter  este certificat in conformitate cu regulamentul 110 al UNECE (Comisia Economica a Natiunilor Unite pentru Europa), care reglementeaza masurile de calitate si securitate pe care trebuie sa le indeplineasca instalatiile vehiculelor cu propulsie pe gaz. In vederea certificarii, producatorul austriac a primit un grant de 1,7 milioane euro de la Comisia European, prin programul Horizon 2020.

Articole similare

Ad