Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Politia din Koeln avertizeaza soferii de camion sa circule prudent pe A1

Politia din Koeln avertizeaza conducatorii de autocamioane sa conduca prudent pe autostrada A1, dupa ce un sofer roman a murit saptamana trecuta intr-un accident in apropiere de Burscheid, intr-un loc in care se creeaza zilnic ambuteiaje.
Intr-un comunicat trimis la redactie, politia din Koeln avertizeaza asupra pericolului pentru soferii de camion care circula pe A1 in directia Saarbrücken. Aici, intre Burscheid si Leverkusen, mai multi soferi profesionisi si-au pierdut viata dupa ce au intrat in alte vehicule care stationau in ambuteiajul creat la intrarea in Leverkusen, podul de aici fiind blocat.
 

Potrivit statisticilor politiei in 2016 trei soferi de camion au fost grav raniti, iar doi si-au pierdut viata pe autostrada A1 in apropiere de Koeln. Anul acesta, din pacate, un sofer roman si-a pierdut viata, in timp ce un altul a fost grav ranit.
In afara ambuteiajelor, alte cauze importante sunt viteza ridicata a tuturor participantilor la trafic, dar si faptul ca soferii sunt tot mai distrasi la volan, mai ales de catre telefoanele smart.

Articole similare

Ad