Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Edenred a emis peste 5.000 de carduri pentru gestiunea cheltuielilor profesionale in Romania

Edenred, companie emitenta de carduri si tichete preplatite pentru companii, a emis peste 5.000 de carduri pentru gestiunea cheltuielilor profesionale in primul an de la lansarea in Romania a solutiei Spendeo by Edenred – prima solutie integrata pentru managementul digital al cheltuielilor de afaceri. Valoarea tranzactiilor realizate prin cardurile preplatite Spendeo de angajatii companiilor care au optat pentru aceasta solutie a ajuns la peste 5.000.000 de lei.
Dintre aceste tranzactii, 80% au fost realizate in Romania, iar restul in strainatate – in Uniunea Europeana, Marea Britanie, Statele Unite, Rusia si Japonia.
 

Solutia Spendeo by Edenred este formata dintr-o platforma web pentru companii, conectata cu carduri preplatite dezvoltate sub licenta Mastercard. Cardul Spendeo este un card de plata, securizat cu cip si cod PIN si permite plati contactless. De la lansarea cardurilor Spendeo si pana in prezent, 75% dintre tranzactii au fost efectuate cu CIP, valoarea medie a tranzactiei fiind de 170 lei. 25% din plati au fost contactless, avand o valoare medie de tranzactie de 100 de lei, arata compania intr-un comunicat.
 „Daca pana acum, cheltuielile de afaceri reprezentau o povara administrativa pentru companii (avansuri de numerar pentru delegatii, cereri de decont sub forma de Excel sau pe hartie, rambursare in numerar sau pe cardul de salariu) si implicau proceduri complicate pentru angajati (formulare de completat, timp prelungit de rambursare), Spendeo by Edenred aduce simplitate, control si economie de timp, atat pentru angajatori, cat si pentru angajati”, a declarat Dan Cojocaru, Sales Manager in divizia Expense Management a Edenred Romania
Companiile care au adoptat aceasta solutie pot aproba cheltuieli, pot face transferuri instant de fonduri catre cardurile angajatilor, pot comanda carduri noi sau pot sa aloce cardurile existente unor alti utilizatori. Un avantaj notabil pentru angajatori este faptul ca pot stabili diverse limite in utlilizarea cardurilor, precum limitarea utilizarii cardurilor la anumite categorii de comercianti, limitarea sau blocarea retragerii de numerar de la bancomat sau restrictii pentru anumite intervale orare, in functie de nevoile si politica fiecarei societati.
Angajatii pot utiliza cardurile Spendeo pentru uz universal in reteaua comerciantilor care accepta carduri Mastercard – cea mai mare retea de acceptare la nivel national si international. Printre cele mai frecvente tipuri de cheltuieli efectuate de utilizatorii Spendeo by Edenred se numara: cheltuieli pentru protocol, diurna, intretinere auto (spalatorie, consumabile), cheltuieli cu deplasarea (parcare, taxi, bilete avion, tren, taxe pod) si cazare.
Cu un volum emis de peste 20 de miliarde de euro la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete si carduri preplatite pentru companii atat in Romania, cat si la nivel international.

Articole similare

Ad