Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

City Insurance va fi preluata de investitorul elvetian Dr. Max Roessler

Societatea de asigurare-reasigurare City Insurance este in proces de a fi preluata de investitorul elvetian privat Dr. Max Roesseler. Acesta a facut o vizita in Romania zilele trecute, in vederea finalizarii negocierilor de preluare a companiei, fiind insotit de reprezentantii Berlin London Holding AG, companie cu resurse si expertiza, la nivel european, in domeniul managementului si reorganizarii societatilor de asigurare.
 

ASF va acorda tot sprijinul pentru facilitarea tranzactiei si va coopera atat cu compania City Insurance, cat si cu investitorul, pentru restabilirea, intr-un termen cat mai scurt, a indicatorilor financiari de capitalizare, solvabilitate si lichiditate ai societatii de asigurare.
City Insurance este o companie ce detine o cota de piata de circa 9%, cu un portofoliu solid, mai ales in ceea ce priveste politele auto obligatorii si care se poate dovedi o investitie foarte buna pentru urmatorii ani.
Cu o cariera bancara si investitionala impresionanta, Dr. Max Roessler detine un portofoliu substantial de active in mai multe societati elvetiene. Este actionar principal in compania de constructii Implenia, detine participatii importante in compania de masini unelte Starrang Group, ca si in companii de servicii financiare, inclusiv in societati de asigurare inregistrate in Europa. A detinut/detine diferite pozitii de management in diferite companii (ex. Rossaco Consulting AG, Global Care AG, Marowag AG, Parmino Holding AG, SunVesta Holding AG, Dominick Company AG).

Articole similare

Ad