News  | 
01.02.2018 / 
Trafic Media

CNH Industrial si Microsoft au anuntat incheierea unui parteneriat strategic, care vizeaza interconectivitatea dintre vehicule. Astfel, prin proiectul Digital Transformation, atat utilizatorii Iveco, cat si ai echipamentelor agricole Case IH si New Holland Agriculture vor putea beneficia de servicii tehnologice de exceptie si informatii in timp real despre functionarea vehiculelor/utilajelor, furnizate prin intermediul Microsoft Azure cloud.
 

Managerii de flote vor avea la dispozitie date despre starea tehnica, intretinere, exploatare, consum de combustibil etc. si vor putea planifica revizii si reparatii din timp, astfel incat disponibilitatea vehiculului/echipamentului sa fie cat mai mare.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or