News  | 
09.02.2018 / 
Trafic Media

Binecunoscut mai ales de la raliul Dakar, pe care l-a si castigat de doua ori, in 2012 si 2016, pilotul olandez Gerard de Rooy a ales sa participe anul acesta la Africa Eco Race, desfasurat in aceeasi perioada cu Dakar, si si-a trecut in palmares prima sa victorie in aceasta competitie, la categoria camioane T4 - dar nu si la general, deoarece au fost clasificate impreuna mai multe categorii de vehicule - avandu-i drept coechipieri pe Derek Rodewald (Polonia) si Moi Torrellardona (Spania).
 

Peste 100 de echipaje (autoturisme, quad-uri, motociclete si camioane) au luat startul la Monaco in aceasta competitie care isi propune sa incurajeze folosirea de echipamente ce reduc emisiile de noxe, iar intrecerea in sine a inceput la Nador (Maroc) si a masurat 6.000 km. In raliul camioanelor, din cele 14 echipaje inscrise, au trecut linia de sosire de la Dakar 11.
Camionul Iveco 4x4 al Petronas Team De Rooy a fost echipat, ca si in 2017 la Dakar, cu anvelope Goodyear ORD cu dimensiunea standard 375/90R22.5, parteneriatul dintre Goodyear si De Rooy avand deja o durata lunga.

 
Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or