Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental SCANDINAVIA pentru toate axele: Un profil reusit pe timp de iarna

Datorita gamei sale largi de produse destinate tuturor axelor autocamioanelor si autobuzelor, Continental ofera un concept unic de echipare cu anvelope pentru anotimpul rece al anului. In unele tari europene utilizarea anvelopelor de iarna pe camioane este obligatorie si in unele cazuri exista o limita minima a adancimii profilului caii de rulare de 6 mm. Pentru nerespectarea obligativitatii referitoare la anvelopele de iarna exista pericolul unei amenzi in valoare de pana la 5.000 de euro.


In acest moment, Continental, prin linia de produse de anvelope de iarna SCANDINAVIA, depaseste in mod evident cerintele legale in ceea ce priveste dotarea axelor motoare cu anvelope M+S. Toate anvelopele SCANDINAVIA, de la puntea de directie la puntea motoare si pana la anvelopele remorcii, ofera proprietati superioare pe timp de iarna, asa cum e evidentiat si prin simbolul fulgului de nea de pe flancul acestora. Anvelopele de iarna Continental ofera un transport de bunuri in siguranta in conditii de gheata si zapada, fara a afecta confortul in timpul rularii, uzura sau consumul de carburant. Constructia anvelopei si structura profilului adaptate in mod special pentru pozitia axului asigura tractiune si manevrabilitate optima vehiculului.
Astfel, anvelopele SCANDINAVIA HSW 2 pentru axa de directie prezinta o combinatie a canalelor longitudinale, cu nervuri intrerupte si microlamele care ofera o aderenta excelenta pe carosabil alunecos.
Anvelopele pentru puntea motoare din noua generatie Continental de anvelope de iarna, HDW 2, au design optimizat a blocurilor care adera cu forta mare a muchiilor la zapada si noroi. Stabilitatea structurii lamelare, cu blocuri tridimensionale, permite atingerea unei adancimi a profilului de pana la 22 de mm, ceea ce garanteaza  …

Articole similare