CAMIOANE  | 
01.05.2011 / 
Cristiana Sandulescu

Ultimele teste „sub acoperire“ ale noului Mercedes-Benz Actros au intrat in linie dreapta, lansarea oficiala a noii generatii de camioane Daimler fiind programata pentru vara aceasta. Noua cabina, complet reproiectata, este disponibila in sapte versiuni de baza, avand un design aerodinamic si concept inovator de iluminare. In plus, aceasta este pregatita pentru preluarea noului motor Euro 6, lansat de producatorul german luna trecuta.

 
Operatorilor de transport li se promit mai mult dinamism, confort si un plus de profitabilitate odata cu intrarea in piata a primului autotractor disponibil cu motoare ce pot indeplini normele de poluare Euro 6, obligatorii din 2014.
Noul Actros beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, ce include sistemul de injectie X-Pulse, recircularea gazelor de esapament, tratarea cu AdBlue prin tehnologia BlueTec si filtru de particule. Comparativ cu actualul standard Euro 5, la Euro 6, emisiile de oxizi de azot vor fi reduse cu 80%, iar cele de particule, cu 67%.
Pentru inceput, noul Actros va fi oferit in patru variante de putere, de la 420 la 510 CP, cu un cuplu motor cuprins intre 2.100 si 2.500 Nm.
Pe parcursul ultimilor sapte ani, noul Mercedes-Benz Actros a fost subiectul unor teste riguroase, efectuate in conditiile climei fierbinti din Sierra Nevada si ale iernilor aspre de la Cercul Polar.
Iar motto-ul producatorului german ramane „Camioane pe care te boti baza“.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or