Revista  | 
01.04.2012 / 
Beatrice Zavoeanu

Mercedes-Benz si-a imbogatit gama de motoare pentru camioane grele si autobuze cu noul motor OM470 cu sase cilindri in linie, montat vertical, cu o cilindree de 10,7 l, ce ofera puteri cuprinse intre 240 kW (326 CP) si 315 kW (428 CP). Acest sistem de actionare compact, usor si simplu, va fi fabricat din iunie 2012 la centrul MB din Manheim, Germania.
Noul motor este construit pe baza modelului OM 471, lansat anul trecut. Cu o greutate de doar 990 kg, OM 470 este potrivit pentru utilizarea in situatii critice din punct de vedere al greutatii.

Pe langa robustetea exceptionala si economia de combustibil, OM 470 ofera si avantajul de a fi livrat, inca de la inceput, in versiuni conforme cu standardele de emisii Euro VI.
Nou

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or