Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Industrial Access, cea mai buna companie de inchirieri de utilaje din Europa

Compania romaneasca Industrial Access a obtinut titlul „Small Rental Company of the Year”, acordat in cadrul galei European Rental Awards 2011. Sectiunea al carei titlu a fost castigat de Industrial Access se adreseaza companiilor cu o cifra de afaceri sub 15 milioane de euro.
Decernarea premiilor a coincis cu alte doua evenimente majore in industrie, evenimentul International Rental Exhibition (IRE), si intrunirea anuala a Asociatiei Europene de Inchirieri (ERA).

Compania este lider pe piata autohtona in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime, oferind servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare s.a.
Juriul a fost compus din Paul Burger, Board Director Hitachi Construction Machinery Europe, Gérard Déprez, presedinte ERA, Vesa Koivula, CEO Cramo, Hendrik-Jan Molenaar, CEO Workx si Murray Pollok, editor International Rental News.
In 2010, Industrial Access a reusit sa-si eficientizeze operat iunile, concentrandu-si eforturile pe optimizarea flotei, a costurilor, politica flexibila de preturi si investii in dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Articole similare