Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Despre A1 si RCA la conferinta Tranzit de pe 26 mai

Componenta de transport a conferintei Tranzit de pe 26 mai de la Bucuresti va fi reprezentata de doua dezbateri grupate in jurul a doua teme de maxim interes pentru firmele care fac transport international: formularele A1 si preturile RCA.
Pentru prima tema, conducerea Directiei Internationale din cadrul Casei Natioale de Pensii Publice va raspunde intrebarilor celor interesati de diferite aspecte inca neclare pentru transportatori, in timp ce reprezentanti ai caselor de expeditii vor explica in ce masura acesea ar putea fi de ajutor pentru a adminsitra cursele externe ale firmelor de transport mai mici care lucreaza preponderent la intracomunitar, astfel incat sa indeplineasca conditiile de cifra de afaceri pe Romania solicitate la dosar pentru eliberarea A1.
 

De asemenea, reprezentantii asociatiilor profesionale ale transportatorilor si firme de asigurari vor explica efectele noii Legi a RCA pentru firmele de transport.

Programul complet al conferintei il puteti consulta aici.

Va puteti inscrie la office@traficmedia.ro, la telefon 021 777 06 98 / 021 777 06 99 sau completand formularul de inregistrare.

Articole similare

Ad