Iasi, 8-9 iunie 2017

08-09 iunie 2017
 

Revista Tranzit va invita la conferinta de transport anuala din regiunea Moldovei:
"Romania, o punte intre vest si est".


Romania, o punte intre vest si est Cei interesati de transporturile din afara Comunitatii vor putea afla informatii importante despre distributia de autorizatii si CEMT-uri pe relatiile deficitare direct de la conducerea Directiei Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor (Adriana Kalapis si Eduard Ungureanu), a AADR (Liviu Stoica si Radu Szilagy), reprezentanti ai CNAIR, ai Vamii Romane, dar si ai Ministerului Transporturilor din Republica Moldova. De asemenea, sunt invitati reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale transportatorilor din Romania si Republica Moldova.
Cei interesati de transportul international vor beneficia de prezenta avocatului belgian Frederik Vanden Bogaerde, care va putea oferi detalii despre modul in care se pot "fenta" controalele autoritatilor belgiene si franceze, mai ales, si ce practici ii condamna pe transportatori la plata unor amenzi extrem de scumpe si chiar inchisoare.

Intre subiectele de maximum interes amintim: situatia contingentelor de autorizatii bilaterale si CEMT-uri, propunerea Comisiei Europene pentru noul pachet de legi rutiere, modificari ale detasarii transnationale de personal - soarta aplicarii legii salariilor minime in anumite tari din Europa (Austria, Germania, Franta, Ialia) sau peste tot in Europa, formularele A1(cum se obtin, cum se retrag, in ce conditii etc.), cazuri de dumping social investigate sau chiar sanctionate de autoritatile belgiene (referiri la cazuri in care au fost implicate si firme romanesti).

Va puteti inscrie la eveniment pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., la telefon 021 777 06 98/99 sau completand online formularul de inregistrare.

foto conferinta - Romania, o punte intre vest si est
Galerie foto/video
200


 

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or