Cluj-Napoca, 27 octombrie 2017


GALA PREMIILOR
 
Cluj-Napoca, 27 octombrie 2017
Grand Hotel Italia
 

Gala TRANZIT este principalul eveniment al pietei de transport din Romania
In fiecare an, peste 800 de profesionisti din industria de transport si logistica participa la acest eveniment numai in baza invitatiei.
Completarea exclusiva a formularului online nu ofera acces garantat la eveniment.
In urma completarii formularului, participantii vor fi nominalizati in ordinea inscrierii, deoarece locurile la Cina de Gala sunt limitate.

12:00     Sosirea oaspeþilor, check-in
 
13:00     Prânz
14:00     Introducerea temelor conferinþei
                Prezentarea pieþei de transport marfã din România. Situaþia financiarã cu care au încheiat 2016 firmele de transport din Romania - Marilena Matei, director general revista Tranzit
                • Impactul sectorului transporturilor ºi logisticii în economia României
                • Datele celor 10 finaliºti pentru titlul „Cel mai eficient operator de transport din România“
14:30     Prezentare „Card OMV Routex” - Bogdan Zaharia
14:45     Prezentare „Soluþii Scania pentru un viitor durabil ºi profitabil“ - Mihai Paºol
15:00     DEZBATERE - Provocãri ale pieþei de transport europene:
                • directiva detaºãrii transnaþionale
                • politici protecþioniste, în mod special ale Belgiei ºi Franþei
                • repausul de 45 de ore obligatoriu în afara cabinei camionului - reglementare extinsã de la Belgia, Franþa ºi Germania la Marea Britanie - sancþiuni
                • pachetul rutier
                Ce schimbãri sunt aºteptate din acest punct de vedere?
                În panel: reprezentanþi ai Ministerului Transporturilor (Marius Alban - reprezentant al Direcþiei de Transporturi Rutiere Internaþionale), ITM Cluj (Remus Chiciudean) ºi ai asociaþiilor profesionale ale transportatorilor (Lorena Sandu - UNTRR - Augustin Hagiu - FORT), av. Norbert Sawicki (Guretruck)
 
16:00     Coffee Break
17:00     Dezbatere „Încotro se îndreaptã piaþa de transport din România în contextul politicilor protecþioniste ale statelor vest-europene? Soluþii pentru continuarea dezvoltãrii“
                În panel: Loredana Dan (International Alexander), Viorel Angelescu (Viotrans Grup), Decebal Popescu (Cartrans Preda), Dan Niculescu (Dianthus Company), Vasile Dinga (Duvenbeck) ºi Cristian Codãrean (BCVO Logistics).
18:00     Prezentare Bridgestone - „Impactul anvelopelor asupra mediului“
18:15     Prezentare - „Provocãri fiscale pentru firmele de transport din România. Înfiinþarea de filiale în alte þãri, o soluþie?“ - Sorana Cernea, Partener Tax TPA Romania
18:30     Prezentarea pieþei de logisticã. Situaþia cu care au încheiat 2016 firmele de logisticã din România - Marilena Matei
-              Datele celor 10 finaliºti pentru titlul „Cel mai eficient operator de logisticã din România”
18:45     Dezbatere - „Încotro se îndreaptã piaþa de logisticã din România? Transportul intern, o opþiune de dezvoltare?”
                În panel: Alexandru Catanã (Quehenberger Logistics), Viorel Leca (GebrüderWeiss), Jeroen Fabry (H.Essers), Cristian Negruþiu (DSV Solutions), Liviu Burghelea (Transmec)
 
19:15     Cocktail
20:00     Ceremonia de premiere a celor mai eficienþi transportatori ºi expeditori
 
20:30     Cina de Galã
22:30     Concert VOLTAJ
23:00     Concert RO-MANIA
  

Comentarii (1)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or
  • O initiativa demna de tot respectul nostru, al clientilor celei mai selecte burse de transport din Romania.Va multumim ca existati si ne facilitati afacerile mai mari sau de familie ca a noastra. Fericitari si multa sanatate tuturor angajatilor bursei si in mod special d-lui Cotenescu. Cu deosebit respect si consideratiune. Cornel Litoiu administrator Alicor Spedition SRL.