Cluj-Napoca, 23 Octombrie 2015

630 de reprezentanti ai industriei au sarbatorit alaturi de cei mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania

Devenit un eveniment de referinta pentru industria de transport si logistica, editia din acest an a Galei Tranzit a reunit nu mai putin 630 de reprezentanti ai peste 300 de companii din domeniu, firme de transport si logistica, dar si ai unor importanti importatori de camioane si semiremorci, firme de leasing, furnizori de carduri de combustibili, asigurari, distribuitori de piese de schimb si accesorii, anvelope, burse de transport etc.
 

Organizata pe 23 octombrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, Gala Tranzit a prilejuit atat decernarea premiilor de excelenta in transporturi si logistica - castigate anul acesta de International Lazar Company, Carrion Expedition, Schenker Logistics si Transmec Ro - cat si premierea celor mai buni manageri din industrie, premiantii fiind Decebal Popescu (Cartrans Preda), Catalin Olteanu (FM Logistic) si Bogdan Dragomir (Step One Spedition). Cei 56 de parteneri ai evenimentului s-au pregatit exemplar pentru a adauga si mai multa sare si piper conferintei Tranzit, care tinde sa se transforme in 2016 intr-un targ de transport si logistica, pentru a putea satisface dorinta de participare a unui numar nelimitat de persoane la evenimentele organizate de echipa editoriala a revistei Tranzit.
Pe 23 octombrie a avut loc cea de a cincea editie a Galei Tranzit, reunind un numar record de participanti fata de editiile anterioare: 630, fata de 540, in 2014. Ziua a inceput cu cateva dezbateri de maxima importanta pentru piata transporturilor si logisticii de la acest moment - gestionarea costurilor cu politele de asigurare RCA si Casco, criza pietei de transport intern, pericolele implicate de „noul pachet rutier”, care va intra in dezbatere in Parlamentul European chiar in aceasta luna - fiind presarata cu multiple momente de networking intre participanti.
Seara a prilejuit decernarea premiilor de excelenta in transporturi si logistica acordate anual de revista Tranzit. Cei 25 de finalisti de la cele cinci categorii - cele mai eficiente companii de transport cu capital romanesc/cu capital strain si cea mai eficienta companie de logistica, precum si cei mai eficienti manageri din transport, respectiv din logistica - au avut ceva emotii, cu atat mai mult cu cat castigatorii trofeelor din acest an sunt total diferiti fata de 2014, singura constanta fiind premierea Schenker Logistics cu premiul de excelenta in expeditii si logistica.


Parteneri

parteneri, Gala premiilor Tranzit, 2015

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or