Cluj-Napoca, 21-23 Aprilie 2016

Prima editie a ExpoTranzit a adunat aproape 1.500 de participanti
Pe 21-23 aprilie a avut loc prima editie a ExpoTranzit, un targ de transport si logistica, ce a reusit sa adune aproape 1.500 de participanti, atrasi atat de ofertele celor peste 65 de expozanti, cat si de subiectele interesante tratate in cele 11 conferinte de transport marfa, transport persoane si logistica. Cum cei mai multi participanti au fost prezenti cel putin doua zile la eveniment, targul s-a bucurat zilnic de prezenta a circa 1.000 de persoane in locatie - Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca - fiind un record din acest punct de vedere in randul evenimentelor de profil.
La acestia s-au adaugat peste 4.500 de persoane care au vizualizat live secvente din conferinte sau de la expozitie, reusind sa realizam un live streaming de la ExpoTranzit gratie celor sapte camere puse la dispozitie de Axis Communication si licentelor aferente de la CamStreamer.
In acest fel, am reusit inca o premiera, ExpoTranzit fiind primul eveniment din industria de transport si logistica (si credem ca nu numai), care a putut fi urmarit in direct de catre mii de persoane care nu au avut timp sa ajunga fizic la Cluj intre 21 si 23 aprilie.
Suprafata de expunere exterioara - circa 4.500 mp - a fost aproape plina de vanuri (Iveco, Mercedes-Benz), pick-up-uri (Nissan Navara), camioane (DAF, Iveco, MAN Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo), semiremorci (Krone, Köegel, Schwarzmeller, Schmitz Cargobull si Wielton), autobuze si autocare (Bavaria Bus, C&I Eurobus, Webasto, Dypety, Irizar, Isuzu, Iveco Bus, Karsan, Mercedes-Benz, Temsa si Turcento).
La interior au avut standuri 65 de companii care au ocupat 700 mp din cei 900 mp disponibili.
Am beneficiat de prezenta mai multor speakeri internationali: Lukas Maier (Honold Logistik), Pieter Sutorius (din Boardul TAPA) si Rein De Vries (Samsung Electronics, dar si membru al boardului TAPA), Jan de Man (Busworld) si Eric Trel (consultant UITP).
Conferinta care s-a bucurat de cel mai mare succes a fost cea de cost/km, care a atras peste 300 de participanti.

Pagina oficiala a evenimentului, o puteti vizita aici.

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or