„Lucram pe hartii si pe legi si daca s-a spus asa ceva este vorba de o eroare fatala. Avertismentul nu a fost introdus inca in legislatie“.
Din punct de vedere al institutiei nu s-au facut comentarii daca amenzile sunt mari sau mici, ISCTR fiind dator sa respecte legea. „In cazul in care pentru aceeasi fapta se pot acorda mai multe amenzi, prin diferite acte normative in vigoare, atunci se respecta prevederile din OG 2, respectiv ca pentru o abatere se aplica o singura amenda. Si conform codului de procedura al legilor se aplica abaterea favorabila transportatorului“.
Stefanescu a dat asigurari ca in prezent se fac controale si se incheie procese verbale.

,

Comentarii (7)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or
 • Nu va mai plangeti ca niste tate.Respectati legislatia si inspectorii ISCTR vor soma.Dar toti cei care nu au habar se vaita si comenteaza aiurea.Eu am o singura observatie de facut la adresa inspectorilor ISCTR,si anume.Domnilor inspectori,amenzile care trebuie date firmelor,nu le mai transformati in amenzi pentru soferi.Dati fiecaruia ce i se cuvine si cat i se cuvine,iar controalele efectuate la sediile firmelor sa fie corecte.Iar pentru cei care se vaita de conditiile financiare,pot spune cu tarie ca soferii sunt vinovati.
 • cine va obliga domnior sa incalcati legea ?
  unde va sunt domnilor cei 7 ani de acasa ?
  vrem sa fim respectati dar noi sa nu respectam nimic, nu se poate asa ceva !
  trebuie sa incepem si noi sa respectam legea si nu doar sa ne plangem ca sunt amenzile mari.
 • Cei mai corupti oameni sunt agentii de la isctr. Daca scrie un dobitoc ceva in fisa de constatare vei primi procesul verbal acasa dupa care greu mai poti indrepta lucrurilr adica sa nu platesti amenda .Amenzi care nu sunt corecte un sofer pe rominia cistiga 1200ron-1500ron.la cine sa te plingi de amenzile pe care ni le dau nemernicii astia de la 4000ron in sus.Vorba unui coleg sa te dai cu levierul jos la el si sa ii carpi capul nemernicului de agent de la isctr.Nici ni stiu ce studii au acesti agentii,unii nici nu stiu sa scrie vaide mama lor.Daca vor bani la buget de ce nu opresc tiruri cu nr strain ,(de ce ?
  )vor spaga se inteleg mai usor cu noi.Pe ei cine ii controleaza ?.Sa le fie de cap si dupa suflet de nenorociti ce sunt.
 • amenzile ISCTR sunt muult exagerate fata de gravitatea faptelor .Sunt supra-dimensionate ca sa te oblige sa dai cotizatia
 • Abia acum am reusit sa ueramrsc conferinta din noiembrie.Ce mult mi-a placut atmosfera si cea mai mare surpriza a fost sa observ diferentele dintre personalitatile care au conferentiat,modul de abordare,ideile si experientele impartasite si chiar diferente de temperament.I-am urmarit cu bucurie si meritul este si al organizatorilor care au hotarat ca dansii sa fie invitatii.Fiecare este un intreg univers de la care sa incepi calatoria.Este grea alegerea!Urez fiecaruia in parte sa le aduca fericire drumul pe care l-au ales.
 • Sa o lase mai moale domnul Stefanescu avem cele mai mizere conditii de transport pe toate planurile financiar santem la mana caselor de expeditie straine care ne stabilesc tarifele de transport cat mai jos Pe transportul intern conditii de circulatie si parcare EXECRABILE . Ce mai doriti de la noi ????? AMENZILE SANT IMENSE .
 • Buna seara, de ce in 99.99% cazuri de emitere a PV nu apar martori si conducatorul auto caruia i s-a gasit contraventia nu poate sa-si exprime punctul de vedere. Cand suntem opriti in trafic de catre politia rutiera si ni se incheie un PV suntem intrebati daca avem ceva de adaugat, pe cand la ISCTR ..... primim amenzile prin posta cu motivatiile aberante "martori nu au fost la intocmirea PV, inspectorii de control nu pot fi martori; reprezentantul societatii de transport nefiind de fata nu poate formula obiectiuni ...; etc"
  De ce la fiecare control in trafic nu se emite Nota de constatare, avem cazuri in care societatile de transport sunt sanctionate iar conducatorilor auto nu li inmaneaza nimic atunci cand va urma un PV - legea le permite 6 luni de la control sa emita amenda. De ce nu se respecta dreptul la exprimare ca si in cazul PV rutiere ? NICI UN PV EMIS DE ISCTR NU CONTINE PDVD AL CONTRAVENIENTULUI !!!!!!!
  Consider ca in Romania controalele sunt facute sa colecteze bani !!!!!