07.11.2013 / 

pentru modificarea Ordinului ministrului administratiei si internelor si al ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 240/1.614/2012 privind aprobarea criteriilor de evaluare, a punctajelor si a metodologiei de punctare privind criteriile de evaluare ale operatorului de transport, in vederea atribuirii traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judeteanPublicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 679 din 05.11.2013

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

Ministerul Transporturilor

In temeiul prevederilor art. 4 alin. (1) lit. g) si ale art. 48 alin. (1) din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, ale art. 12 alin. (7) din Hotararea Guvernului nr. 1/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cu modificarile ulterioare, precum si ale art. 5 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 24/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor, cu modificarile si completarile ulterioare, viceprim-ministrul, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, si ministrul transporturilor emit urmatorul ordin:


Art. I.
Ordinul ministrului administratiei si internelor si al ministrului transporturilor si infrastructurii nr. 240/1.614/2012 privind aprobarea criteriilor de evaluare, a punctajelor si a metodologiei de punctare privind criteriile de evaluare ale operatorului de transport, in vederea atribuirii traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 762 din 13 noiembrie 2012, se modifica dupa cum urmeaza:
1.  La anexa nr. 1 "Metodologia de punctare privind criteriile de evaluare ale operatorului de transport in vederea atribuirii traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean", punctul 1 va avea urmatorul cuprins:

" 1. Punctajele aferente criteriilor de evaluare se stabilesc raportat la data de referinta care reprezinta prima zi prevazuta in calendarul de atribuire a traseelor din programele judetene de transport."

2.  La anexa nr. 2 "Criteriile de evaluare si punctajele care se acorda in vederea atribuirii traseelor pentru transportului rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean", punctul 8 va avea urmatorul cuprins:

" 8. In cazul in care operatorul de transport rutier a renuntat la licenta de traseu pentru un traseu judetean din programul anterior, este depunctat cu un punct pe traseul respectiv."


Art. II. -
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.


 

Viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice,
Nicolae-Liviu Dragnea

Ministrul transporturilor,
Manuel Donescu,
secretar de stat

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or