Cursurile de formare preliminara dureaza 74 de ore si se concentreaza pe materia prevazuta de regulamentul 1071/2009. Acestea trebuie sa se organizeze in decursul unei perioade care sa nu depaseasca patru luni, un maximum de sase ore pe zi, din care patru ore consecutiv si cu un grup de 25 de participanti.
Institutiile care au voie sa organizeze cursuri de pregatire trebuie sa detina o licenta de cel putin cinci ani, pana la data de 6 aprilie 2012. La finalul cursului este emis un certificat de participare, iar pentru obtinerea acestuia prezenta la cursuri trebuie sa fie de 90%, iar daca se absenteaza de la 14 ore, in urmatoarele 30 de zile cursantul trebuie sa mai urmeze inca 7 ore pentru a putea obtine certificatul.

,

Comentarii (1)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or
  • Credeam ca doar la noi ... Oare se ia ? Mai sunt si alte tari cu aceasta prevedere ? Nu mai inteleg nimic ...ca la hemo...easy !