Aftermarket

07.01.2016 / Trafic Media

Vehiculele Renault Trucks din gama K pot fi dotate in prezent cu cutia automatizata de viteze OptiDriver Xtreme, construita pe structura unei cutii manuale cu un raport de transmisie configurat special pentru conditii dificile, care face fata transportului unor greutati de pana la 120 t, fiind, asadar, recomandata pentru utilizarea in mine si cariere, transport de echipament greu si in conditii de teren dificil.
 

07.01.2016 / Petronela Badescu

Pentru Tachonan vanzarile din 2015 au fost cu 3% mai mari decat cele din anul anterior, in primul rand datorita faptului ca piata cauta tot mai mult in ultimul timp produse si servicii premium, dar si pe fondul controalelor si amenzilor dese pentru nereguli in functionarea si intretinerea tahografelor digitale. Iar estimarile pentru 2016 sunt optimiste, pentru ca tehnologia IT este tot mai prezenta in domeniul tahografelor, ceea ce presupune dotarea cu echipamente de testare si pregatirea specialistilor din service - un argument in plus ca transportatorii sa fie atenti ce atelier aleg - dar si pentru ca acestia, ca si beneficiarii lor, au exigente tot mai ridicate, vor sa obtina in timp real informatii despre marfa si sa-si eficientizeze costurile. Iar Tachonan are solutii pentru aceste cerinte, una dintre ele fiind aplicatia GPS pe care o gestioneaza.
 

07.01.2016 / Trafic Media

Alcoa Wheel Products a lansat la Solutrans (Lyon), o noua solutie de finisare, LvL ONE®, care va fi disponibila standard din al doilea trimestru al anului viitor, pe toate dimensiunile de jante Alcoa destinate vehiculelor comerciale, si se va alatura finisarilor Brushed and Dura-Bright® EVO.
 

07.01.2016 / Trafic Media

WebEye Romania, parte a grupului WebEye din Ungaria, a incheiat anul cu o cifra de afaceri cu 25% mai mare decat in 2014, performanta care o plaseaza pe a doua pozitie ca performanta financiara, dupa Ungaria, in grupul care activeaza in 12 tari din Europa. Astfel ca, asa cum apreciaza Levente Gall, director de vanzari WebEye Romania, „2015 a fost un an bun, marcat de extinderea retelei in tara si mai ales de castigarea de clienti noi si de parteneriate care deschid orizonturi interesante. Am crescut frumos, ne-am dezvoltat natural in cei opt ani de activitate. Romania a fost, de altfel, prima tara in care WebEye a deschis o filiala si ma bucur ca am confirmat asteptarile.”
 

07.01.2016 / Trafic Media

P&O Ferrymasters, unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii de transport rutier, feroviar si maritim si de logistica, avand birouri proprii in 12 tari europene, a cumparat recent de la Schmitz 400 de semiremorci noi echipate cu TrailerConnect si in plus si-a dotat si retrofit alte 300 de vehicule din flota cu acest sistem telematic.
Compania are circa 2.000 de comenzi de transport pe zi, ceea ce impune un management foarte bun, iar TrailerConnect isi va dovedi utilitatea in special pentru ca furnizeaza informatii rapide, cu grad ridicat de transparenta.
 

07.01.2016 / Petronela Badescu

Dupa un 2014 in care a inregistrat in Romania cele mai bune rezultate dintotdeauna si un 2015 in care volumele au crescut cu mai mult de 10%, Federal-Mogul considera ca mentinerea nivelului anul acesta ar fi un rezultat „suficient“, deoarece piata in ansamblu se va stabiliza. De altfel, fenomenul a fost deja intalnit in celelalte tari din centrul si estul Europei - Polonia, Cehia sau Ungaria - in care segmentul auto a inceput sa se dezmorteasca dupa criza mai devreme decat in Romania, parcul auto raportat la numarul de locuitori e mai mare, deci cresterea din 2015 nu a mai fost la fel de rapida ca la noi.
 

07.01.2016 / Trafic Media

Intertruck este unul dintre distribuitorii de piese de schimb pentru camioane si remorci din Top 10 la nivel european, care colaboreaza cu producatorii de componente premium, dar si produce piese pentru piata after-market din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, SUA si Asia. Europa de sud-est reprezinta o regiune de maxim interes pentru Intertruck, compania fiind prezenta in Romania, Ungaria, Bulgaria, Albania si Serbia. In Romania Intertruck este prezenta prin GTO Piese de Schimb, o particularitate a firmei olandeze fiind ca lucreaza numai cu distribuitori de piese, nevizand clientul final si, astfel, evitand sa intre in concurenta cu propriii distribuitori.
 

07.01.2016 / Marilena Matei

Luna trecuta, GTO Piese de Schimb a sarbatorit primul an pe piata romaneasca in prezenta a circa 180 de clienti, ocazie cu care acestia au putut vizita centrul de service si depozitul firmei de pe soseaua de centura a Bucurestiului. GTO incheie primul an in Romania cu o cifra de afaceri de circa 5,5 milioane de euro, planurile pentru 2016 vizand extinderea retelei nationale de parteneri si cresterea volumelor de piese de schimb vandute. Circa 40% dintre acestea sunt piese de origine de la producatorii consacrati, restul provenind de la principalul furnizor, Intertruck, un distribuitor si producator important.
 Page 1 of 11