Revista  | 
05.09.2012 / 
Cristiana Sandulescu
Galerie foto/video
1

Still isi propune sa revolutioneze segmentul order-picker-elor cu noua generatie MX-X. Functia Optisafe ii confera echipamentului un al saselea simt in ceea ce priveste orientarea in interiorul depozitului, in conditiile in care poate naviga utilizand 255 de rute diferite programate si introduse in sistem. Practic, MX-X stie in permanenta unde se afla in depozit si care sunt obstacolele pe care le poate intalni, gratie unui sistem RFID cu emitatori de impulsuri, instalat in podea. Chiar si atunci cand se reorganizeaza depozitul (largirea culoarelor sau alte modificari), emitatorii pot fi reprogramati cu usurinta.

Atunci cand echipamentul este prevazut si cu senzor pentru detectarea greutatii incarcaturii, acesta poate circula in orice moment cu viteza maxima permisa, pentru a spori productivitatea. Cand nu este incarcat, order-picker-ul se poate deplasa...

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or