Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii speciale pentru transportatori

Tendinta ultimei perioade, evidentiata mai ales in prima parte a acestui an, a reliefat la nivel mondial o volatilitate ridicata a cotatiilor produselor petroliere finite si barilului. In acest context, s-a constatat nevoia de a oferi companiilor de transport o solutie echilibrata de alimentare cu carburant, astfel incat costurile sa fie transparent evidentiate in totalul cheltuielilor operationale. MOL ofera operatorilor posibilitatea alimentarii utilizand cardurile de carburant MOL, precum si aprovizionarea en-gros la preturi avantajoase. Iar membrii asociatiilor profesionale de transportatori beneficiaza de conditii speciale si solutii personalizate.

 
Pentru clientii de card de carburant, MOL va lansa in curand, in premiera pe piata romaneasca, conceptul de pret de lista, cu optiunea pretului cel mai avantajos. Mai exact, facturarea tranzactiilor efectuate cu cardul de carburant la un pret de lista unic. Acesta este construit ca urmare a nevoii identificate de MOL pe piata: pretul la pompa al motorinei prezinta diferente de la o zona la alta, astfel incat pentru o companie de transport poate fi dificil de controlat costul cu carburantul si de ales solutia cea mai economica pentru ruta de parcurs.
In cazul pretului de lista, utilizatorul va putea alege optiunea pretului celui mai avantajos, optiune care asigura un cost minim pentru transportator, ce va fi calculat ca minimum dintre pretul de lista si pretul de pompa la benzinaria in care are loc tranzactia.
„Trebuie mentionat un fapt care poate sa treaca neobservat, dar care are consecinte majore in optimizarea rutelor de transport, luand in calcul atat distantele, cat si punctele de alimentare: unul dintre criteriile principale de construire a noilor benzinarii MOL in Romania este nevoia transportatorilor de a avea acces la puncte de alimentare situate pe cele mai importante coridoare de trafic. Anul acesta am inaugurat deja doua statii noi, una la intrarea in tara, in zona Bors, cea mai vizibila din momentul trecerii frontierei, si cealalta la iesirea din Bucuresti, pe o artera cu trafic intens – Valea Cascadelor. Politica de dezvoltare a retelei noastre sustine ideea unui transport eficient: prezenta benzinariilor MOL pe rutele cele mai scurte intre incarcari si descarcari pe principiul «Ne gasesti in drumul tau, nu trebuie sa ne cauti tu»”, a explicat Ovidiu Irimies, director comercial si de logistica MOL Romania.

Noutati MOL in 2011
Anul acesta aduce si lansarea de produse si servicii noi, printre care carduri de carburant pentru angajatii companiilor partenere, care vor avea astfel acces la un avantaj unic, respectiv acelasi nivel al pretului carburantului pentru alimentarile personale ca in cazul conditiilor contractuale obtinute de companie prin MOL Romania.
In plus, va fi lansat si un serviciu de asistenta rutiera disponibil non-stop in parteneriat cu Service 24, dedicat exclusiv companiilor de transport, prin care acestea beneficiaza de o multitudine de facilitati si servicii pentru situatii de urgenta. „Acordam o atentie prioritara segmentului de vanzari en-gros de carburanti. Astfel, companiilor care detin capacitati de stocare le putem asigura aprovizionarea chiar in cadrul sediului in care isi desfasoara activitatea.
Avem propuneri si solutii economice si pentru acei clienti care doresc sa intre in posesia unui rezervor pentru stocarea carburantului.“                

Articole similare