Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 ani de BursaTransport

Luna trecuta, BursaTransport a implinit 10 ani de la lansare.
„A fost un proiect care, la vremea aceea, bazandu-se pe serviciul Internet in scop de business, era in Romania doar un vis frumos. Cu pasiune si perseverenta, l-am dezvoltat si consolidat, si acum este cea mai populara bursa electronica de transport din Romania“, a declarat Dan Cotenescu, manager BursaTransport.

Scopul a fost proiectarea unui instrument care sa favorizeze comunicarea pe piata transportului rutier de marfa. In acest sens, BursaTransport a beneficiat din plin in perioada tineretii sale de experienta companiei de expeditie Dacoda.
Multi ani, BursaTransport a fost cunoscuta sub numele de Bursa Dacoda.
„«Facuta de transportatori pentru transportatori», a fost expresia inspirata ce a definit atuurile aplicatiei in favoarea utilizatorilor sai. Printre punctele sale tari se numara: cea mai mare lichiditate (marfuri de transportat) romaneasca, grad relativ ridicat de securizare a ringului de tranzactionare, singurul indreptar valabil la zi si tinut la zi de distante rutiere romanesti tinand cont de tonaje admise, cel mai activ forum profesional de transport si, nu in ultimul rand, lista incidentelor de plata. Amintim si recent introdusul serviciu de rapoarte online de companie (rapoarte de credit).“
BursaTransport a functionat gratuit in primii trei ani, pana in ianuarie 2004. La data introducerii primelor abonamente cu plata, aplicatia numara 300-400 de utilizatori.
Numarul acestora a crescut continuu, ajungand in aprilie 2011 la 12.000 de companii, cu 14.500 de utilizatori. Aici se publica zilnic circa 11.000 de marfuri de transportat si 3.000-4.000 de camioane disponibile.
Luna trecuta, BursaTransport a inceput extinderea regionala sistematica in tarile est-europene. Tinta acestui proiect e transformarea dintr-un brand national intr-unul regional.
Tot pentru 2011 e vizata dublarea numarului de clienti straini, care in prezent reprezinta circa 5% din total.

Articole similare

Ad