Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Achizitie masiva de sisteme telematice de la Schmitz

P&O Ferrymasters, unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii de transport rutier, feroviar si maritim si de logistica, avand birouri proprii in 12 tari europene, a cumparat recent de la Schmitz 400 de semiremorci noi echipate cu TrailerConnect si in plus si-a dotat si retrofit alte 300 de vehicule din flota cu acest sistem telematic.
Compania are circa 2.000 de comenzi de transport pe zi, ceea ce impune un management foarte bun, iar TrailerConnect isi va dovedi utilitatea in special pentru ca furnizeaza informatii rapide, cu grad ridicat de transparenta.
 

P&O Ferrymasters isi foloseste cele peste 1.500 de ansambluri din flota in special pentru transport de otel, componente auto, produse chimice, bunuri de larg consum, hartie s.a., si in afara de transportul rutier si intermodal apeleaza des la feribot. Compania foloseste mai ales semiremorci standard cu prelata de la Schmitz, cu echipare pentru ferry si numeroase sisteme de securizare a incarcaturii, despre care conducerea sa crede ca pot acoperi 80% din comenzile de transport si permit optimizarea costurilor si o crestere pe termen lung a rezultatelor financiare. Vehiculele companiei sunt operate mai ales de subcontractori, …

Articole similare

Ad