Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carausii prahoveni si autoritatile au cazut la pace

Dupa ce erau decisi, la jumatatea lunii trecute, sa boicoteze transportul de persoane din Prahova, carausii au revenit la sentimente mai bune dupa negocierile purtate cu autoritatile locale.
La intalnire au participat Asociatia Patronala a Transportatorilor Rutieri Muntenia Trans, Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, Institutia Prefectului si Primaria Municipiului Ploiesti (PMP).

Primaria s-a angajat sa retraga RATP de pe cursele regulate din afara razei teritoriale a Ploiestiului pana la limita acesteia, din momentul in care se incheie contractele de catre Consiliul Local, in urma licitatiilor ce vor avea loc. In plus, in sedinta ce urma sa aiba loc la sfarsitul lui iunie trebuia sa supuna aprobarii Consiliului Local un proiect de hotarare care sa inlesneasca desfiintarea pirateriei cu autoturisme.
In perioada urmatoare se va analiza posibilitatea modificarii caietelor de sarcini privind traseele si stabilirea de noi statii si trasee pentru conventiile din Ploiesti care deservesc salariatii parcurilor industriale.
Operatorii se obliga sa semneze un protocol cu PMP, prin care firmele sa fie obligate sa monitorizeze statiile pe traseele de conventii si curse regulate, urmand ca ulterior sa se stabileasca sanctiunile si cuantumurile pentru nerespectarea lor. In acelasi timp, PMP se obliga sa ii informeze pe transportatori asupra proiectelor care ii privesc in mod direct.

Articole similare