Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Editie aniversara Viano Avantgarde Edition 125

Cu ocazia sarbatoririi a 125 ani, Mercedes-Benz a lansat o editie speciala care combina caracteristicile unui monovolum cu cele ale unei masini sport si echipari VIP. Aspectul stralucitor este vizibil inca de la exterior gratie rotilor din aliaj usor cu 16 spite. Designul exterior este conturat indraznet de carcasele exterioare ale oglinzilor, bara frontala si marginea de jos a haionului, toate cromate. Viano Avantgarde Edition 125 este disponibila cu caroserie neagra sau argintie, ambele metalizate.

La interior scaunele soferului si pasagerului beneficiaza de suport lateral si tapiterie din piele. Panoul de bord atrage privirile gratie luminii albe care contureaza instrumentarul de bord, precum si pedalelor din otel inox cu crampoane din cauciuc.
Pasagerii au la dispozitie patru scaune individuale, si ele acoperite cu piele, cu suport lateral. Scaunele individuale montate pe sina pot fi mutate in praguri de cate 25 mm si dispun de tetiere si cotiere ajustabile.
Editia 125 este echipata cu motorizare Mercedes-Benz V6 in perfecta armonie cu aspectul sportiv. Motorul CDI de 3 l dezvolta o putere maxima de 224 CP si un cuplu de 440 Nm. Tehnologia BlueEfficiency aduce consumul de combustibil si  emisiile de CO2 la un nivel foarte redus (8,5-8,6 l/100 km). Mai este disponibil un motor pe benzina de 3,5 l care dezvolta 258 CP, pentru o acceleratie iesita din comun: vehiculul ajunge la 100 km/h in numai 10,4 secunde, viteza maxima fiind de 217 km/ h. Motorul V6 de 3 l atinge 100 km/h in 9,1 secunde, viteza maxima fiind de 201 km/h. Puterea este transferata pe axa din spate prin intermediul unei cutii automatizate.
Suspensia confortabila a noului Viano a primit o structura cu caracteristici sportive pentru Avantgarde, pentru o manevrabilitate maxima.

Articole similare