Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inca 20.000 mp in Bucuresti

DSV Solutions a inaugurat, la sfarsitul lui octombrie, un nou depozit in parcul logistic Bucharest West, langa sediul principal al companiei. Noul terminal logistic D2, construit dupa cele mai ridicate standarde de calitate, acopera o suprafata de 20.000 m2 si are inaltime utila de 11 m si capacitate de depozitare pentru 25.000 de paleti. Investitia in dotari interioare si echipamente se ridica la doua milioane de euro, bani proveniti din fonduri proprii.
 

Lucrarile de constructie la terminalul logistic D2 s-au desfasurat in perioada mai-octombrie 2012, in urma unor planuri de dezvoltare care au inceput acum doi ani si care vor continua cu alte dezvoltari in 2013. Noul centru de clasa A dispune de cele mai moderne mijloace de depozitare si manipulare existente pe piata la acest moment. S-a lucrat si de aceasta data cu furnizorii agreati deja de grup, respectiv Cemps si Toyota Material Handling pentru gama de echipamente warehouse electrice, Dexion, Amco Interdeal si Storact pentru rafturi.
Flexibilitatea si rapiditatea operatiunilor sunt asigurate de cele 28 de rampe pentru camioane, iar la interior marfurile vor fi depozitate, verificate, etichetate, impachetate si livrate catre clientul final din Romania sau Bulgaria in 24 de ore.
Depozitul DSV dispune de sisteme pentru managementul activitatii de depozitare si de transport (WMS si TMS), precum si de sisteme de securitate de ultima generatie (supraveghere video permanenta 24 de ore pe zi, acces controlat cu cartele, detector de metale si nemetale, alarma antifurt, detector de incendii).

Cei mai multi clienti, din industria electrocasnicelor
„Ecourile aparitiei acestui nou proiect au avut deja rezultate, chiar inainte de lansarea oficiala din 18 octombrie a.c. Avem incheiate contracte in urma carora 80% din capacitatea noului depozit este deja alocata“, a declarat Sergiu Iordache, director general DSV Solutions.

Articole similare

Ad