Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conferinta Transportatorilor Expres de Marfuri pune pe tapet problemele din domeniu

Elementul de noutate la cea de-a IV-a editie a Conferintei anuale a Transportatorilor Expres de Marfuri din Romania, ce va avea loc in perioada 21-23 septembrie la Baile Felix, sunt cele doua seminarii interactive cu structura de tip modul intensiv adresat specialistilor din transportul expres, seminarii ce vor fi coordonate de traineri cu o vasta experienta, arata organizatorii, companiile Kefren Expres si Euromaidec Touring. „Avand in vedere dinamica informatiilor din acest domeniu de activitate, nu putem ignora sursele limitate de informare cu care pornim la drum din postura de transportatori in regim expres. Intocmai aceasta limitare a dialogului in relatiile dintre transportatori cu diversi factori economici, politici, chiar interumani cu propriii angajati, toate acestea au fost un imbold de a organiza inca de acum patru ani Conferinta Anuala a Transportatorilor Express de Marfuri din Romania.
 

O conferinta ce se adreseaza cu prioritate companiilor care au ca obiect principal de activitate transportul expres de marfuri cu autovehicule avand capacitate pana in 3,5 t. De-a lungul editiilor organizate am avut curajul de a deschide un dialog neconventional asupra problematicilor care ne influenteaza activitatea ca transportatori, chiar si in relatia manager-sofer sau in relatia cu autoritatile invitate special pentru a raspunde la intrebari si pentru a dezbate reglementari ce pun in dificultate activitatea agentilor economici din transportul expres“, se mai spune in comunicatul oficial.
Companiile de transport sunt invitate sa se inscrie online, la adresa http://www.conferintaexpress.ro/inscriere-online/. Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute pe e-mail (marketing@conferintaexpress.ro sau events@euromaidec.ro) sau via formularul de contact din cadrul website-ului oficial www.conferintaexpress.ro.

Articole similare