Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

10 autogunoiere compactoare pentru Mud Recycling

La patru luni de la intrarea pe piata vehiculelor municipale din Romania, Ford Trucks livreaza o noua serie de 10 autogunoiere compactoare catre Mud Recycling si depaseste 35 de astfel de modele specializate vandute catre sase mari companii de salubritate, fiind, asa cum declara reprezentantii Cefin, liderul pietei romanesti de profil Vehiculele Ford pentru uz municipal sunt echipate cu noul motor Ford Ecotorq, care se caracterizeaza prin consum redus de carburant, de aceea si costurile totale de operare sunt printre cele mai avantajoase. Cu alte cuvinte, asa cum promite Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator si distribuitor Ford Trucks in Romania, „ne pastram angajamentul de a asigura operatorilor de vehicule municipale produse concepute special pentru a le depasi exigentele, si de a aduce astfel o reala valoare adaugata serviciilor lor”.
 

Compactorul ales de Mud Recycling are capacitate de 15 m3 si este montat pe autosasiu cu masa totala maxima autorizata de 18 t, cu motor de 9 l si 330 CP si cu transmisie manuala cu 8+1 trepte. Aceasta este cea mai mica versiune din oferta Ford Trucks si, alaturi de cea de 16 m3, se vinde cel mai bine in Romania. Dar portofoliul include compactoare de pana la 23 m3, pe sasiu 4×2 sau 6×2.
Asemenea intregii game de vehicule comerciale rutiere Ford Trucks, cele 10 vehicule achizitionate de Mud Recycling sunt dotate cu sistem de franare cu discuri si frana de motor, tehnologie ce include o forta de franare suplimentara de pana la 340 kW la nivelul motorului. In plus, sunt disponibile ESP, care permite viraje in conditii de siguranta, AEBS, asistenta la franare pentru cazurile in care vehiculul se apropie de un altul care circula in acelasi sens, si LDWS, care semnalizeaza acustic schimbarile involuntare ale benzii de circulatie.
Cabina sasiului Ford Trucks este dotata standard cu aer conditionat, senzor de ploaie, senzor faruri, cruise control si radio CD, pentru confortul soferului si usurinta in utilizare.
In plus, toate vehiculele sunt livrate cu sistem GPS si cu un abonament de Fleet Management pentru 24 de luni asigurat de Viasat, solutie care permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de masina (kilometraj, consum, pozitie, eficienta stilului de condus) si functioneaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informatii.
Toate aceste argumente il fac pe Bogdan Horia Hodoroaga, administrator Mud Recycling, sa declare ca „ne bucuram de intrarea pe piata din Romania a Ford Trucks – pentru noi aceste camioane s-au dovedit a fi combinatia perfecta intre caracteristicile tehnologice si eficienta din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea am achizitionat 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks si putem spune ca suntem doar la inceputul acestui parteneriat.”
Cefin are un stoc de 40 de vehicule comerciale si asigura livrarea imediata a autogunoierelor de 15 m3 si a automaturatoarelor, vehiculele municipale cele mai solicitate in Romania. Structura stocului este optimizata permanent, pentru a se adapta cat mai bine evolutiei cererii.
Pentru modelele care nu exista pe stoc termenul de livrare este de circa doua luni de la data comenzii. „In plus, ne mandrim cu termene excelente de livrare in cazul suprastructurilor complexe, deoarece beneficiem de parteneriate care ni le furnizeaza in cel mult patru luni.“

Articole similare