Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noutati despre sistemul de cantarire dinamica din Ungaria

Asa cum arata reprezentantii FORT, NiT Hungary va avea o serie de intalniri cu oficialii din Ministerul Dezvoltarii din Ungaria, pentru a discuta despre proiectul de cantarire dinamica aflat acum in teste. Pana atunci s-a infiintat un hotline pe aceasta tema, urmand ca intrebarile primite aici sa fie trimise la minister. Iar autoritatile maghiare lucreaza inca, impreuna cu asociatiile patronale, la elaborarea unor norme care sa fie adaptate la diverse situatii din trafic.
 

Din ce se stie pana acum sistemul va functiona pentru autovehiculele de peste 20 t, inclusiv autocare, iar la masuratorile de proba trei autocare din patru au avut suprasarcina pe axa/axele spate. Si, pentru ca transportul de marfa cu autocarul (coletaria) este foarte raspandit, autoritatile maghiare urmaresc in special sa tina sub control fenomenul.
In plus, asa cum arata seful sectiei Dezvoltare Infrastructura din cadrul Ministerului Dezvoltarii din Ungaria, perioada de arhivare a depasirilor de greutate este de 150 de zile. Deci, daca cineva a fost surprins de sistem cu suprasarcina si nu a fost amendat de echipa operativa pana la iesirea din Ungaria, daca revine in aceasta tara in decurs de 150 de zile este pasibil de amenda.

Articole similare