Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

82 de inovatii, 7 castigatori (III)

Asa cum v-am anuntat in numerele trecute ale revistei, continuam prezentarea sistemelor inscrise in competitia Trailer Innovation, oferindu-va acum detalii despre categoria Siguranta, unde trofeul a fost obtinut de Schmitz, pentru portalul Flet4You.

Allsafe Jungfalk – plasa flexibila cu functie de stelaj
TransSAFE Rack poate fi instalata sau detasata foarte usor in aproape orice tip de utilitara. In timp ce stelajele de tip plasa obisnuite au 100 kg, ceea ce reduce capacitatea de incarcare, solutia propusa de Allsafe are 40 kg.

Acest sistem pe doua nivele poate fi montat foarte usor, chiar in zona usii glisante. In cazul in care se transporta produse cu dimensiuni mai mari, plasele pot fi folosite si ca elemente de ancorare a marfii, fiind certificate si pentru acest uz.
Sistemul a fost gandit special pentru dubele folosite de curieri. Greutatea proprie a acestor plase este destul de mica, ceea ce creste capacitatea de incarcare fata de alte sisteme conventionale disponibile pe piata.
Timpul necesar montarii/demontarii este de doar cinci minute si, datorita elementelor AJ deja existente in majoritatea vehiculelor nu e nevoie de nicio dotare suplimentara, nu trebuie date gauri etc., prin urmare acest sistem plasa poate fi montat si pe vehiculele in leasing, de exemplu,

Allsafe Jungfalk – stalpi de sustinere CRS III
Stalpii de sustinere CRS III sunt o premiera in ceea ce priveste stalpii de ancorare care imbina o manevrare intuitiva si ergonomica cu operarea sigura. Mecanismul patentat asigura o montare corecta a stalpilor in orificiile speciale. Manevrarea acestora se face usor datorita mecanismului de prindere, montat la inaltimea potrivita. Stalpii obisnuiti incorporeaza un arc, astfel ca operatorul nu isi da seama imediat daca stalpul a intrat in orificiul special (acesta poate fi infundat cu murdarie) si il poate lasa asa. Noua generatie de stalpi CRS III previne aceste incidente prin faptul ca manerul de fixare nu poate fi rotit pana la capat, astfel ca operatorul isi da seama imediat de problema, curata orificiul, iar marfa este ancorata asa cum trebuie.
Edscha Trailer – sistem Dry pentru indepartarea apei si ghetii de pe acoperisul remorcilor si vanurilor
Aceasta solutie tehnica ajuta la prelungirea duratei de folosire a caroseriilor, dar si la evitarea accidentelor. Produsul impiedica acumularea apei si implicit formarea peliculelor sau turturilor de gheata pe acoperisul camioanelor. Au fost multe cazuri in care turturii astfel formati s-au desprins si au provocat accidente.

Articole similare