TRANZIT  | 
02.10.2012 / 
Galerie foto/video
2

Noua bursa a spatiilor de depozitare lansata de TimoCom va influenta pozitiv lumea afacerilor. Bursa electronica a spatiilor de depozitare este extinderea programului TimoCom, care ofera acum utilizatorilor si mai multe optiuni. Pe langa aplicatia TC Truck&Cargo®, bursa de transport pan-europeana, si TC eBid®, platforma online de licitare pentru obtinerea contractelor pe termen lung, compania germana lanseaza acum bursa spatiilor de depozitare, care va fi completarea optima si necesara a unui pachet cuprinzator de servicii logistice. Nu numai ca bursa spatiilor de depozitare este interesanta pentru intreaga industrie, ci este si cea mai mare gama a spatiilor de depozitare din Europa, fiind de folos nu numai pentru cei industria de transport si logistica, ci si pentru alti utilizatori.


Sistemul este pur si simplu eficient
Bursa spatiilor de depozitare functioneaza ca o piata virtuala. Utilizatorii au posibilitatea de a cauta usor si rapid intre spatiile de depozitare. Astfel, clientii TimoCom pot gasi usor spatii de depozitare.
...

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or