Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transpotec 2017 a intrat pe ultima suta de metri

Expozitia Transpotec, care se va desfasura la Verona intre 22 si 25 februarie, va fi mai expansiva ca niciodata: daca initial trebuia sa ocupe doar halele 9-12, acum s-a mai adaugat si o parte din Hala 7. Spatiul exterior si zonele de test-drive (AE11-AE12-E- F) au fost extinse cu sectiunile din sectoarele C si D (care urmeaza sa fie impartite cu Sa.Mo.Ter).
Expozitia va oferi imaginea unei piete reprezentative, care in ultimii ani a pus un accent puternic pe inovatie. DAF, Iveco, MAN si Scania si-au anuntat deja prezenta, alaturi de Citroën Italia, Fiat Professional, Ford si, din nou, Iveco si MAN, cu intreaga lor gama, impreuna cu Peugeot Automobili Italia si Volkswagen.
 

Vizitatorilor li se va prezenta o gama larga de optiuni customizate, variante de conversii ale utilitarelor si remorcilor, inclusiv vehicule cu temperatura controlata. De asemenea, se vor regasi si oferte aftermarket si servicii pentru flote si vehicule individiale. „Suntem incantati de aceasta editie a Transpotec, semnele aratand clar ca eforturile din ultimii ani au meritat pe deplin“, a spus Giuseppe Garri, Exhibition Manager. „Vom lucra alaturi de expozanti, impartind aceleasi teluri. Ii asiguram ca expozitia este o oportunitate …

Articole similare