Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prin gama VARTA Promotive, Johnson Controls stabileste noi standarde in sectorul vehiculelor comerciale

Prin noua gama de baterii VARTA Promotive, Johnson Controls este primul fabricant european care ofera o serie de produse specializate pentru orice tip de aplicatie sau echipament. Modelele Promotive Silver, Blue si Black de la Johnson Controls stabilesc noi standarde pentru tehnologia de fabricatie si eficienta costurilor in sectorul vehiculelor comerciale. In faza de dezvoltare a produsului au fost studiate cu precadere domeniile de utilizare a vehiculelor in sensul asigurarii unei durate de viata optime si eficiente din punct de vedere al costurilor.


Aceste proprietati, extrem de importante in sectorul vehiculelor comerciale, sunt rezultatul tehnologiei de fabricatie calciu-argint si a tehnologiei de ultima generatie cu capac tip labirint, cu care sunt echipate seriile Promotive Silver si Blue. Aceste tehnologii reduc consumul de apa al bateriei la o valoare minima absoluta. Toate cele trei modele de baterii nu necesita intretinere si prezinta o rata foarte scazuta de descarcare, sunt rezistente la scurgeri si vin incarcate complet, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate instantaneu. Prin aceasta, umplerea si incarcare bateriilor devin notiuni invechite, iar penele de functionare datorate descarcarii bateriilor inainte de termen sunt de acum inainte de domeniul trecutului.

Lipsa necesitatii de intretinere reduce costurile de service
Operatorii de vehicule fac economii importante deoarece nu sunt necesare lucrari de intretinere. Pentru o flota de 60 vehicule avand fiecare cate doua baterii, aceasta reprezinta o economie potentiala de pana la 7.000 de euro pe o perioada de trei ani – numai in ceea ce priveste costurile de intretinere. Bateriile care nu necesita intretinere elimina totodata si pauzele de exploatare impuse de lucrarile de service. Acum este foarte usor de calculat cat puteti economisi – trebuie doar sa deschideti calculatorul de economisire, disponibil pe pagina de internet: www.varta-automotive.com.
Promotive Silver: Camioanele si TIR-urile echipate cu cabina de dormit, autocarele si autobuzele, vehiculele pentru salvare si pompieri au nevoie de o sursa de energie care sa asigure alimentarea numeroaselor dispozitive, avand o rezerva suficienta de energie pentru a garanta pornirea chiar si in cazul motoarelor de mare capacitate. Bateriile Promotive Silver sunt echipate cu tehnologia durabila Super Heavy Duty, ce asigura rezerve maxime de putere, o rezistenta superioara la vibratii si stabilitate ciclica.
Promotive Blue: Aceste baterii asigura suficienta putere pentru vehiculele care strabat distante lungi, utilaje grele pentru constructii si vehicule pentru salubritate, ca si pentru tractoare sau utilaje agricole. Pe langa inalta performanta, bateriile Promotive Blue ofera o rezistenta la vibratii de 10 ori mai mare fata de bateriile standard.
Promotive Black: Aceste baterii sunt adecvate pentru echiparea pe microbuze, autoutilitare de mici dimensiuni, utilaje de constructii, pentru salubritate si agricole, precum si pe vehiculele mai vechi.
Pentru a va ajuta sa gasiti rapid si usor bateria Promotive adecvata pentru aplicatia Dvs., Johnson Controls va ofera un motor de cautare online, foarte usor de utilizat.

Articole similare

Ad