Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierile la Diplomele IRU

Diploma de Onoare IRU este acordata conducatorilor auto profesionisti angajati in transportul national sau international de pasageri sau marfuri pe cale rutiera si pentru soferii de taxi care au facut onoare profesiei lor prin modul lor de conducere in conditii de siguranta, loialitatea aratata fata de compania angajatoare si calitatii lor morale.
 

Aceasta distinctie – care este foarte apreciata nu numai de conducatorii auto, ci si de companiile de transport, mass-media si de autoritati – recompenseaza cei mai merituosi soferi ale caror performante servesc ca exemplu pentru tinerii conducatori auto imbunatatind in acelasi timp siguranta rutiera si imaginea profesiei.
Diploma de Onoare IRU se acorda odata pe an, cu ocazia unei reuniuni a Adunarii Generale IRU, conducatorilor auto nominalizati de catre asociatiile membre IRU. Aceasta este acordata o singura data numai soferilor nominalizati, si anume prima data cand sunt indeplinite criteriile mai sus mentionate si transmise la IRU.
Candidaturile depuse prin intermediul asociatiilor membre IRU vor fi prezentate la Secretariatul General IRU in Geneva prin intermediul chestionarului, pana la 31 august in fiecare an.
Presedintia executiva IRU decide cu privire la atribuirea acestei distinctii. In alegerea candidatilor, presedintia executiva IRU va lua in considerare toate elementele de apreciere. Nu se poate face recurs impotriva deciziei sale.
Diplomele de Onoare IRU sunt remise asociatiilor membre de catre Secretariatul General IRU in timpul Adunarii Generale anuale IRU. Este sarcina asociatiilor membre IRU sa prezinte nominalizarile pentru Diplomele de Onoare IRU.
Toate diplomele si medaliile vor fi trimise de catre IRU la UNTRR pentru distributie.
Compania de transport trebuie sa fie membra UNTRR, iar soferul (care poate fi si sofer-patron) trebuie sa fi fost activ cu regularitate si in mod continuu in profesia sa de cel putin 20 ani spre deplina satisfactie a angajatorului sau; a fost in serviciu in aceeasi companie in ultimii cinci ani cel putin; a condus minimum un milion de kilometri in calitate de sofer profesionist in transportul rutier national sau international; nu a cauzat, din vina sa, un accident serios in traficul rutier (cu vatamare corporala) in timpul ultimilor 20 ani; nu a comis o incalcare grava a traficului, reglementarilor vamale sau administrative in ultimii cinci ani.
Diploma de onoare IRU este acordata numai o singura data soferilor nominalizati. Presedintia Executiva IRU hotaraste atribuirea distinctiei. Nu se poate face recurs impotriva deciziei ei.
Si soferii companiilor de taxi se pot inscrie in concurs, iar conditiile sunt aceleasi.
Presedintia Executiva IRU hotaraste atribuirea distinctiei. Nu se poate face recurs impotriva deciziei ei.
Termenul limita pentru transmiterea candidaturilor este 31 august 2013.

Articole similare

Ad