Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kaufland Romania a primit certificare energetica de sustenabilitate

Kaufland Romania a obtinut certificarea energetica ISO 50001 pentru intreaga retea de magazine, depozite logistice si sedii administrative, care atesta respectarea celor mai inalte standarde privind practicile de sustenabilitate si eficienta in domeniul energetic.
Eficienta energetica reprezinta un angajament fata de mediul inconjurator, prin protejarea resurselor naturale, reducerea consumului energetic si a emisiilor de carbon, precum si implementarea a cat mai multor tehnologii verzi in spatiile si activitatea Kaufland Romania.
 

Una dintre tehnologiile unice pe piata cu care sunt deja dotate magazinele Kaufland Romania sunt instalatiile frigorifice fara freon, care functioneaza numai pe baza de CO2 si protejeaza astfel mediul inconjurator.
De asemenea, magazinele sunt incalzite printr-o instalatie de climatizare ecologica – un sistem complex modern care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Daca pe timp de iarna incalzeste magazinul, pe timpul verii, instalatia inverseaza procesul, pentru a obtine in magazin temperaturi ambientale placute si in concordanta cu standardele de sanatate publica. ,,Sustenabilitatea a fost si va fi parte integranta din business-ul Kaufland si reprezinta o busola in tot ceea ce facem. Pentru noi, o experienta moderna de cumparaturi inseamna si una care incorporeaza responsabilitatea fata de mediul inconjurator, iar scopul nostru final este de a o crea pentru clientii nostri", spune Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.
Certificarea a avut loc la finalul lui 2017, dupa un proces desfasurat pe parcursul intregului an, si este la ora actuala cel mai inalt standard international privind managementul energetic. Masurile de eficientizare energetica fac parte din politica de sustenabilitate Kaufland Romania, iar certificarea reconfirma dedicarea companiei pentru aspectele de responsabilitate fata de mediul inconjurator.

Articole similare

Ad