Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tatra si DAF semneaza acorduri de cooperare

Tatra, producator de vehicule comerciale grele si vehicule pentru segmentul de aparare, a anuntat incheierea de acorduri de cooperare cu DAF Trucks, in principal pentru livrarea de motoare si cabine de catre constructorul olandez pentru producerea noii game de vehicule Tatra.
Colaborarea mai presupune si distribuirea acestei noi game de vehicule utilizand retelele de dealeri ale ambelor companii, dar si achizitionarea de catre DAF a 19% din actiunile Tatra.

Potrivit lui Roland Adams, chief executive officer Tatra, colaborarea a inceput cu scopul proiectarii unui nou vehicul Tatra cu cele mai noi inovatii, cu cabine DAF si motoare Paccar.
Proiectul s-a transformat insa intr-o cooperare mult mai larga, „rezultatul acesteia fiind un vehicul care raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti ai nostri, si care va fi livrat printr-o retea de dealeri mai puternica si mai mare”, a mai spus reprezentantul Tatra.
Noul camion, proiectat si construit in Koprivnice, va deveni treptat produsul emblematic al companiei pe segmentul comercial. Cu caracteristici inovatoare, produsul este destinat clientilor din constructii, minerit, silvicultura, petrol si gaze s.a. Datorita retelei extinse de dealeri, Tatra se asteapta sa intre pe noi piete si sa ajunga astfel la mii de noi clienti.

Articole similare

Ad