Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hödlmayr, furnizor de servicii pentru Toyota Romania

Toyota Romania si-a incredintat o parte din volumul importurilor sale echipei Hödlmayr, care asigura integral depozitarea vehiculelor si distribuirea lor la nivel national. Volumul total rulat in cadrul acestui proiect este de 15.000 de unitati/an, deci, asa cum declara Tamer Sen, director general Hödlmayr Logistics Romania, „este o realizare importanta, care vine in urma investitiilor pe care le-am alocat anul trecut pentru modernizarea parcului nostru auto, precum si a depozitului de autovehicule. Acum ii putem oferi noului nostru client premium, Toyota Romania, o suprafata de depozitare de 120.000 m2 si locuri de parcare pentru 5.000 de vehicule. Atuul nostru sta intr-un concept global inteligent, adaptat 100% nevoilor clientilor.“

Din perspectiva Toyota, alegerea Hödlmayr vine in sprijinul planurilor de crestere pe care le are pentru Toyota si Lexus in tara noastra, „iar dezideratul nostru de a fi un furnizor de servicii de mobilitate se concretizeaza si prin acest parteneriat logistic, care ne va aduce mai aproape de clienti“, a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, director general Toyota Romania.
Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistica de transport auto din Romania, avand in 2018 o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro. Firma are peste 200 de angajati si mai mult de 100 de transportoare speciale, iar sediul din Bascov ofera capacitate de garare pentru circa 5.000 de vehicule si asigura, pe langa solutii de transport, si lucrari de service si imbunatatire si asigurare a calitatii.
La nivel global Hödlmayr International AG asigura intregul lant de aprovizionare – de la preluarea vehiculelor din fabrica/portul de intrare pana la livrarea catre dealerul de vehicule/proprietarul flotei. In fiecare an se livreaza aproximativ 1,75 milioane de vehicule, existand filiale in 16 tari, 800 de vehicule speciale, 12 sisteme de tractare si o suprafata de depozitare pentru aproximativ 55.000 de vehicule.

Articole similare