Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Si mai aproape de clientii din Romania

Ford Trucks F-Max, Camionul Anului 2019, a pornit intr-un turneu ce va poposi, pana pe 11 iunie, in 18 orase din Bulgaria, Romania, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Serbia, Croatia si Cehia. In tara noastra locatiile alese pentru evenimentele de tip Open Days au fost Bucuresti, Suceava si Timisoara, iar reprezentantii Cefin Trucks se declara foarte multumiti de interactiunea cu firmele participante, de aprecierile acestora la adresa confortului si economiei aduse de noul camion, dar si de faptul ca in curand s-ar putea vedea si 15 contracte noi de achizitii.

Romania a fost prima tara la nivel international in care a fost lansat acest model pentru transport pe distante lungi, in octombrie 2018, si imediat dupa lansare Cefin Trucks a organizat mai multe evenimente locale in Brasov, Suceava, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca si Baia Mare, la care au participat peste 2.000 de clienti.
In ceea ce priveste turneul din aceasta primavara, el vizeaza si manageri de flote, si parteneri Cefin, dar si soferi care si-au exprimat dorinta de a testa noul F-Max. Astfel ca, asa cum declara Alexandra Siminiuc, director de marketing si operatiuni Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al brandului Ford Trucks in Romania, „ne bucuram sa venim in intampinarea dorintelor lor intr-o atmosfera festiva, plina de surprize si voie buna”.
Motivul pentru care compania a preferat pentru acest eveniment conceptul Open Days care sa dureze doua zile in fiecare oras este acela ca interesul managerilor de flote si al soferilor ce lucreaza in transport pe distante lungi a fost foarte ridicat, „iar noi am vrut sa fim alaturi de ei si sa le dam posibilitatea nu numai sa cunoasca in detaliu noul F-Max, ci si sa-l testeze in perioada evenimentelor. F-Max este un camion extraordinar care trebuie descoperit, iar noi am vrut sa avem suficient timp pe care sa-l petrecem impreuna cu fiecare dintre participanti.“
Acestia au fost atat firme care erau deja clienti Cefin Trucks, cat si firme interesate sa inceapa o astfel de colaborare. Printre vizitatori au fost si soferi de camion, „ambasadori ai nostri, pana la urma, multi dintre ei fani ai altor marci, dar curiosi de calitatile F-Max. Ne mandrim ca le-am depasit asteptarile si ne bucuram de reactiile pozitive din partea lor“, adauga Alexandra Siminiuc.
Organizatorii estimau 150-200 de participanti pentru fiecare dintre cele trei locatii, cifre care s-au si confirmat. Iar cu unii dintre ei s-au purtat discutii concrete in vederea achizitiei de camioane, cel putin 15 firme urmand sa fie in curand posesoare de F-Max. In special clientii din Arges si Brasov au avut pana acum o mare deschidere catre acest model.
Ce apreciaza cel mai mult invitatii care au si testat F-Max este confortul interior, calitatea materialelor, antifonarea, consumul de carburant, felul in care se schimba treptele de viteza, puterea motorului si, asa cum a declarat un sofer, „acesta este camionul care comunica si raspunde cel mai bine la comenzile mele dintre toate cele pe care le-am condus in 10 ani de experienta“.
Avand in vedere dezbaterile la nivel european pe marginea Pachetului Mobilitate, care preocupa numerosi operatori de transport pe distante lungi, caravana a reprezentat si o oportunitate de a vedea starea de spirit a acestora si de a masura intentiile lor de a investi in flota. Ideea care s-a desprins din discutii este aceea ca s-au creat mici tensiuni pe piata, deci „firmele sunt intr-o oarecare asteptare. Dar noi suntem optimisti, deoarece cu F-Max fiecare kilometru este mai profitabil. Tocmai in perioade de criza, ca aceasta, este foarte importat sa tii cheltuielile sub control, iar cu F-Max costul total de exploatare este mai mic in toate cele trei componente ale acestuia: cheltuiala cu motorina este redusa datorita consumului mai bun, cheltuielile cu intretinerea sunt reduse datorita intervalelor mari de revizii si pretul de achizitie este si el mai avantajos“, subliniaza reprezentanta importatorului Ford Trucks in Romania.

Articole similare