Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Irizar va livra 10 autobuze electrice la Düsseldorf

Irizar a anuntat semnarea contractului pentru livrarea a 10 autobuze electrice, de 12 m lungime, catre Rheinbahn, operatorul de transport public din Düsseldorf, Germania. Este vorba de noua generatie a modelului Irizar ie, care va fi gata la sfarsitul acestui an si include ultimele inovatii in domeniu. Foarte important, greutatea proprie a vehiculului a fost redusa cu 10%, asigurand astfel o capacitate mai mare de transport.
Irizar ie care vor rula pe strazile din Düsseldorf sunt configurate cu doua usi, 34 de scaune pentru pasageri si trei spatii destinate carucioarelor. In constructia acestora sunt folosite numeroase componente produse de grupul basc, printre care si bateriile, care asigura o autonomie de 200-220 km si vor fi incarcate lent, pe timpul noptii. Primele unitati vor fi livrate la inceputul anului viitor.

Infrastructura de alimentare cu energie electrica, dar si serviciile post-vanzare sunt asigurate de Ferrostaal Equipment Solutions, partenerul Irizar pentru pietele din Germania, Austria si Elvetia.
Rheinbahn opereaza o flota de 737 de vehicule – autobuze si tramvaie – si transporta zilnic 760.000 de pasageri.

Articole similare