Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noutatile primului Smart Logistics System din Europa

Lumea logisticii se intalneste la expozitia de transport si logistica de la München, din 4-7 iunie 2019. Vizitatorii sunt asteptati in hala A5, standul 317/418. Motto-ul TimoCom la aceasta editie va fi „One system. One network. One future.“ In cadrul evenimentului va fi inaugurata noua pagina de start a sistemului, functiile noi Smart Apps si o interfata bidirectionala pentru comenzile de transport.


TIMOCOM va prezenta in premiera la transport&logistic pagina de start a primului Smart Logistic System, proiectat pentru a fi accesat de peste 130.000 de utilizatori. Smart Logistic System inseamna folosirea intuitiva si structurala a Smart App-urilor din System de care au nevoie transportatorii de-a lungul procesului de transport.
Pe perioada targul, TIMOCOM extinde, de asemenea, cererile de transport Smart App cu o functie care permite clientilor sa defineasca grupuri de destinatari esalonate. Acestea pot fi formate de la cercul cel mai mic (Prestatori de servicii preferati) pana la cel mai mare (Toti prestatorii System-ului). Acest lucru economiseste timp si face munca de zi cu zi mult mai rapida.

„One system. One network. One future.“
Ceea ce se aplica digitizarii, se aplica si in logistica europeana: interfetele sunt tehnologii-cheie. Acesta este motivul pentru care TIMOCOM, alaturi de parteneri cunoscuti precum Cargoclix si Krone Telematics, urmareste obiectivul comun de a eficientiza procesele de logistica in intreaga Europa prin intermediul Smart APIs Tracking si al bursei de transport. Acest lucru este benefic atat partenerilor de interfata, cat si clientilor acestora, de exemplu prin utilizarea datelor GPS sau prin propunerea activa a ofertelor de transport de marfa.
Oferta de servicii este completata de interfata bidirectionala Smart API Transport Orders, care permite clientilor sa ajunga la peste 43.000 de potentiali parteneri de afaceri. Acest lucru se realizeaza prin interfata de utilizare obisnuita a software-ului logistic propriu, care este legat de Smart Logistics System. Pentru aceasta noutate, TIMOCOM, a castigat cinci parteneri de interfata: companiile Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Information Systems si Logistiqo, care se afla deja in faza introductiva a colaborarii.
In septembrie anul trecut, compania germana si-a anuntat reorientarea strategica la IAA Nutzfahrzeuge 2018. „Acum intram in faza urmatoare, plina de noi posibilitati in cadrul Smart Logistics System. In acest an, asteptam cu nerabdare targul transport&logistic din München. Suntem convinsi ca, prin noile noastre dezvoltari in aplicatii si interfete, facem un pas important in directia Augmented Logistics”, spune purtatorul de cuvant al companiei TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Mai multe informatii despre TIMOCOM gasiti la www.timocom.com.

TIMOCOM GmbH, cu sediul in Erkrath, langa Düsseldorf, este un specialist de marime mijlocie in IT si date pentru Augmented Logistics. Ca furnizor al primului Smart Logistics System din Europa, TIMOCOM ofera solutii inteligente, sigure si simple pentru indeplinirea obiectivelor logistice ale clientilor. Prin acest System sunt interconectate peste 43.000 de firme verificate, care publica in fiecare zi pana la 750.000 de oferte de marfuri de transportat si capacitati de transport internationale.

Articole similare