Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cresteri ale vanzarilor, datorita diversitatii ofertei

Kässbohrer propune una dintre cele mai bogate game de semiremorci de pe piata, acoperind segmentele de transport de marfuri generale, frigorific, intermodal, de materiale de constructii, de lichide si de marfuri vrac. Producatorul este pe locul al 11 lea in lume din punct de vedere al vanzarilor, asa cum reiese din clasamentul Global Trailer, iar rata sa de crestere este buna mai ales in sectorul constructiilor. Si, data fiind gama sa larga de produse, compania a reusit sa aiba in 2019 vanzari la nivelul estimat la inceput de an, in ciuda scaderii pietei de semiremorci din Europa.

Producatorul este prezent in peste 55 de tari din lume, are si clienti de flote, si care cumpara mai putine unitati, si si-a adaptat capabilitatile si in functie de cerintele specifice ale firmelor din Romania, continuand sa ofere si aici vehicule cu tehnologie inovatoare, inclusiv cisterne, silo si platforme joase.
Kässbohrer investeste permanent in cresterea capabilitatilor de productie si tehnologice, dupa ce la final de 2018 a finalizat cea mai mare si mai avansata din punct de vedere tehnologic fabrica pentru platforme joase, cu o capacitate de 2.500 de unitati/an.

Articole similare

Ad