Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks tureaza motoarele pe piata romaneasca

Cefin Trucks a livrat luna trecuta catre Grupul Selina din Oradea cel de al 1.000 lea camion Ford Trucks. Dat fiind faptul ca acest obiectiv a fost Indeplinit mai devreme decat fusese planificat, la doar 30 de luni de la inceperea operatiunilor in Romania, Cefin Trucks si-a propus sa livreze vehiculul numarul 2.000 in jumatate din timpul alocat primelor 1.000 de unitati (15 luni). Compania isi doreste sa aduca Ford Trucks in top 3 al brandurilor prezente pe piata locala a transporturilor, prin numarul de vehicule vandute, pana la finele lui 2021. Pentru a sustine acest plan ambitios, Cefin Trucks investeste puternic in operatiunile sale de vanzare, odata cu dezvoltarea accelerata pe care Ford Trucks o realizeaza in prezent, atat in Europa de Est, cat si de Vest.

De la lansarea oficiala si inaugurarea sediului Cefin Trucks in mai 2017, in primul an de activitate, importatorul si distribuitorul vehiculelor Ford Trucks a vandut 157 de unitati (1% pentru transport de marfa, 17% pentru constructii si 7% pentru segmentul de vehicule specializate), obtinand o cota de piata de 2,36%.
In al doilea an, compania si-a Indeplinit si depasit obiectivul stabilit, surclasand deja, in semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenta traditionala pe piata. Numarul unitatilor vandute s-a dublat, ajungand la 357, iar cota de piata la 5%.

Articole similare

Ad